..kirjoitin jo äsken pitkän sepustuksen ja tää vuodatus päätti sitten hävittää sen, hieno homma Huuto. Nooh, yritetäänpäs kuitenkin uudestaan. Eli paljon on taas kerennyt aikaa vierähtää edellisestä kirjoituksesta, samoin paljon on tapahtunut. Päällimmäisenä kaksi oikein mukavaa asiaa, eli ensimmäisenä muutettiin uuteen kotiin omakotitalon yläkertaan koiraystävälliselle alueelle pois keskustan vilinästä. Hani muutti samalla miulle mutta toki vierailee edelleen miun mukana myös Pontuksella. Samoin meille muutti uusi asukas, pieni collieneitonen Sanni (Roxier's Black Pearl). Oikein reipas ja ihana tyttö, Hani on edelleen hieman epäileväinen mutta pikkuhiljaa sekin tottuu Sannin touhotuksiin. Itse erosin hiljattain V:n kanssa ja tää "yksin olemiseen" tottuminen on vienyt aikansa mutta nyt menee oikein hyvin :)

Kunhan lumet sulaa niin pääsee koirien kanssakin harrastamaan taas ihan erilailla. Sannin kanssa meinasin kokeilla pk-jälkeä ja uskoisin että se menee hyvin jos en itse saa sitä jotenkin kämmättyä. Hanin kanssa muutamia kertoja olen sitä kokeillut ja tykkäsin kovin, joten meinataan osallistua Sannin kanssa pk-lajien tutustumispäivään, jonka LPKY järjestää toukokuun alussa. Muutamia näyttelyitä on myös suunnitteilla, alkukesästä ja nyt keväällä lähinnä Melissalle, mutta viimeistään loppukesästä miunkin tytöt pääsee misseilemään :D . Suunnitelmissa on ainakin collieiden pääerkkari Sastamalassa elokuun 2. päivä, sinne Sanni pääsee pikkupentuihin ja Hani vielä avoimeen, Melissa lähtee myös ja eiköhän sinne muutoinkin kokoonnu suuri joukko tuttuja ;)

Näyttelyistä puheenollen, Lappeenrannan pääsiäisen koiranäyttely lähestyy kovaa vauhtia ja se tietää kiireistä aikaa meille näyttelytoimikunnan jäsenille. Ilmoittatumisaika päättyi viime maanantaina ja viime hetken järjestelyt on menossa. Koulussa alkaa suhteellisen kiireinen kevät, nimittäin aletaan puurtaa opinnäytetyötä. Tarkoituksena olisi siis valmistua sosionomiksi joulukuussa 2010 ja saada samalla lastentarhanopettajan pätevyys, joten opinnäytetyön kohteena pitäisi siis olla "alle 8- vuotias lapsi tai perhe, jossa on alle 8- vuotias lapsi" jotta tuon LTO- pätevyyden saa. Olin harjoittelussa joulun molemmin puolin kehitysvammaisten lasten harjaantumisopetuksessa ja jotenkin se puoli on nyt ruvennut kiehtomaan, saa nähdä mitä keksin tuon opparin suhteen.  

Tälläistä tällä kertaa, joku toinen päivä lisää...